Trendolla flat back earrings

Flat back earrings

Afbeeldingsbron: Pexels

Platte oorbellen hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen vanwege hun comfort, veiligheid en hygiënisch ontwerp. Of u nu nieuw bent in deze unieke oorbellen of een ervaren oorbeldrager, deze uitgebreide gids behandelt alles wat u moet weten over oorbellen met platte achterkant, van hun type en voordelen tot hoe u ze kunt verwijderen en verzorgen. Bovendien laten we u kennismaken met Trendolla Jewelry, een merk dat voor elke smaak een prachtige collectie platte oorbellen biedt.

PRIMAIRE KEYWORD: Platte achterkant oorbellen

SECUNDAARISCHE SLEUTELWOORDEN: Soorten oorbellen met platte achterkant, het verwijderen van oorbellen met platte achterkant, oorbelverzorging, voordelen met een platte oorbel, Trendolla-sieraden

Toon van stem: Informatief, vriendelijk en boeiend

Wat zijn platte oorbellen?

Platte oorbellen zijn een uniek type oorbel met een holle paal en een platte schijfrug, die comfortabel tegen de achterkant van het oor zit. Dit ontwerp biedt verschillende voordelen, zoals meer comfort en sanitaire voorzieningen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor nieuwe piercings of gevoelige oren.

Soorten platte oorbellen: push-pin-noppen en schroefdraad

Platte oorbellen zijn er in twee hoofdtypen: push-pin studs en schroefdraad.

  1. Push-Pin Studs: Deze oorbellen hebben een flexibele paal die iets buigt om het voorste stuk van de oorbel binnen de holle platte achterkant vast te zetten. Het subtiele scharnier op de paal houdt de oorbel op zijn plaats en zorgt voor een comfortabele en goede pasvorm.

  2. Schroefdraad: Dit type oorbel met platte achterkant heeft een paal met schroefdraad en een decoratief voorstuk met schroefdraad. Het voorstuk schroeft stevig in de platte achterpaal, waardoor het een uitstekende keuze is voor starteroorbellen, aangezien het sluitpunt verborgen is en moeilijk per ongeluk los te maken is.

Voordelen van platte oorbellen

Naast hun unieke ontwerp bieden platte oorbellen aan de achterkant verschillende voordelen ten opzichte van traditionele oorbellen met vlinderrug:

  1. Comfort: De achterkant van de platte schijf zit vlak tegen de oorlel, waardoor irritatie wordt verminderd en ze comfortabel zijn voor langdurige slijtage.

  2. Beveiliging: De schroefmechanismen met punaise of schroefdraad zorgen voor een veilige en stabiele pasvorm, waardoor wordt voorkomen dat de oorbellen per ongeluk eruit vallen.

  3. Sanitaire voorzieningen: Het holle postontwerp zorgt voor een gemakkelijkere reiniging en vermindert het risico op infectie, waardoor ze een voorkeurskeuze zijn voor nieuwe piercings.

  4. Veelzijdigheid: Platte oorbellen zijn er in verschillende stijlen, materialen en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor alle leeftijden en gelegenheden.

Hoe platte oorbellen te verwijderen: stapsgewijze handleiding

Het verwijderen van platte oorbellen lijkt in het begin misschien lastig, maar met geduld en oefening zul je het proces in een mum van tijd beheersen. Volg deze eenvoudige stappen om uw platte oorbellen veilig te verwijderen:

flat-back-earrings

  1. Was je handen: Begin altijd met schone handen om de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën te voorkomen.

  2. Grijp de oorbel: Gebruik je dominante hand om het voorste stuk van de oorbel stevig vast te pakken tussen je duim en wijsvinger. Duw het voorste stuk voorzichtig naar achteren om ruimte te creëren tussen de platte achterkant en uw oorlel.

  3. Schroef de post los of laat deze los: Voor schroefoorbellen met schroefdraad, draai de voor-en achterstukken in tegengestelde richting om ze los te schroeven. Geef voor push-pin-noppen de oorbel een langzame draai en trek om de paal uit de holle achterkant te halen.

  4. Reinig de oorbel en uw oorlel: Zodra de oorbel is verwijderd, reinigt u zowel de oorbel als uw oorlel met een zachte reiniger of ontsmettingsalcohol om infectie te voorkomen.

Wat te doen als je platte oorbel vast zit

Af en toe kunnen de voor-en achterkant van een oorbel met platte achterkant aan elkaar vastzitten als gevolg van slecht rijgen, gebrek aan onderhoud of opeenhoping van dode huidcellen. Als dit gebeurt, blijf dan kalm en vermijd het gebruik van een pincet, wat meer kwaad dan goed kan veroorzaken. Probeer in plaats daarvan de volgende stappen:

  1. Breng een warme zoutoplossing aan: Meng een eetlepel zout in een kleine kom met warm water en breng de oplossing aan op je oorlel en oorbel. Masseer het gebied voorzichtig en probeer de oorbel te draaien.

  2. Gebruik vaseline: Als de zoutoplossing niet werkt, probeer dan een kleine hoeveelheid vaseline op de oorbel en je oorlel aan te brengen. Ga door met het masseren en draaien van de oorbel totdat deze losser wordt.

  3. Raadpleeg een professional: Als al het andere niet lukt, kunt u overwegen om hulp te zoeken bij een professionele juwelier of piercer die de oorbel veilig voor u kan verwijderen.

Zorg voor je Platte rugoorbellen

Een goede oorbelverzorging is essentieel om hun uiterlijk te behouden en de gezondheid van uw oorlel te waarborgen. Volg deze tips om uw platte oorbellen in topconditie te houden:

  1. Maak je oorbellen regelmatig schoon: Gebruik een zachte reiniger of ontsmettingsalcohol om uw oorbellen schoon te maken, vooral voor en na het dragen ervan. Dit verwijdert vuil, vuil of bacteriën die irritatie of infectie kunnen veroorzaken.

  2. Bewaar uw oorbellen goed: Bewaar je oorbellen in een schone, droge en georganiseerde juwelendoos of container. Dit voorkomt schade, verwarring en de mogelijke verspreiding van bacteriën.

  3. Draai je oorbellen: Als je meerdere piercings hebt, draai je oorbellen dan regelmatig om de opbouw van dode huidcellen te voorkomen en het risico op infectie te verminderen.

  4. Kies hoogwaardige materialen: Kies voor oorbellen gemaakt van hypoallergene materialen, zoals chirurgisch staal, titanium of 14k goud, om het risico op irritatie of allergische reacties te minimaliseren.

Trendolla-sieraden: uw bestemming voor prachtige platte oorbellen

Trendolla Jewelry Flat back earrings

Trendolla Jewelry biedt een prachtige collectie van platte oorbellen die tegemoet komen aan verschillende stijlen en voorkeuren. Van minimalistische studs tot elegante edelsteenontwerpen, u zult zeker het perfecte paar vinden dat bij uw smaak past. Blader door hun selectie op www.trendollajewelry.com En verhoog je oorbelspel vandaag!

Tot slot

Platte oorbellen zijn een comfortabel, veilig en hygiënisch alternatief voor traditionele vlinderoorbellen. Met hun unieke ontwerp en tal van voordelen zijn ze een uitstekende keuze voor mensen met nieuwe piercings of gevoelige oren. Door de tips en stappen te volgen die in deze uitgebreide handleiding worden beschreven, kunt u uw platte oorbellen veilig dragen, verwijderen en verzorgen, zodat hun levensduur en de gezondheid van uw oorlel worden gegarandeerd. En als u op zoek bent naar een prachtig paar oorbellen met platte achterkant, bekijk dan zeker de voortreffelijke selectie bij Trendolla Jewelry.

Curved White Opal Flat Back Cartilage Earrings
Star Cubic Internally Threaded Labret Piercing Flat Back Earrings
Internally threaded Cubic Labret piercing Flat Back Earrings
Trendolla flat back earrings

We design for life, create for the world.

Trending Jewelry in 2023

Nap earrings

Trending Hoop Earrings with charm