Als je een fan bent van kristallen, is het je misschien opgevallen dat er op veel locaties een melkwegachtige, diepblauwe zandsteen is verschenen. Het lijkt misschien op een sterrenstelsel of sterrenveld, maar het is echt een natuurlijke geologische formatie.

Blauwe zandsteen, bekend als goudsteen, en zijn oranje versie (goudsteen) zijn nietjes in online helende edelsteenwinkels vanwege hun unieke glanzende uiterlijk en aantrekkelijke sprankelende karakter.

Ook wel Star Stone genoemd, het zal je misschien verbazen dat deze bijzondere edelsteen geen natuursteen is. Het is eigenlijk gemaakt van een speciaal soort glas.

Lees over het ontstaan van Blauwe Zandsteen en het verhaal over hoe het is ontstaan.

OORSPRONG VAN ZANDSTEEN

Het ontstaan van zandsteen en blauwe zandsteen is tot op de dag van vandaag nog onduidelijk. Gouden zandsteen betekenis.

Sommigen beweren dat het teruggaat tot de 17e eeuw. De familie Miotti beweert het in Venetië te hebben uitgevonden.

Zandsteen, dat voornamelijk uit kwartsdeeltjes bestaat, is een uniek materiaal. Het is het primaire materiaal dat door de Venetiaanse glasmakers werd gebruikt om een soort zandsteen te maken die bekend staat als 'pietra dura'.

Glasblazen is een oude kunst die alleen bekend was bij de bevoorrechte weinigen tot het midden van de 19e eeuw, toen Pietro Bigaglia, een andere glaskunstenaar, het beschikbaar maakte voor het publiek.

Ondertussen geloven sommige mensen dat zandsteen is ontstaan in de middeleeuwen toen het werd gesmeed en gevormd door kloosterordes, die het goudsteen, monniksgoud of monnikssteen noemden. De laatste twee andere namen verwijzen naar de stadslegende dat Italiaanse monniken deze edelsteen in de jaren 1600 creëerden 012751.

Anderen geloven dat het veel eerder is ontstaan toen het werd gevormd uit een mariene afzetting tijdens het Trias.

Zandkwarts wordt verwarmd, gesmolten en vervolgens doordrenkt met andere mineralen om ze hun boeiende en vrolijke kleuren te geven.

LOCATIE

In India is zandsteen een van de algemeen beschikbare sedimentaire gesteenten die nooit opraakt. Het is gevonden en ontdekt in Canada, Zuid-Amerika, China, Afrika, Japan, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Afghanistan en de Verenigde Staten.

UITERLIJK

Deze edelsteen bestaat voornamelijk uit zandkorrels en de kleuren variëren van crème, wit, bruin, rood, blauw en roestbruin die soms in elkaar overlopen. De steen kan ijzer, kalk en silica bevatten, en andere bevatten ander kwarts en veldspaat. Het heeft ook regenboogkleurige oxidaties. Deze oxidatie is de reden dat veel zandstenen van kleur veranderen.

VERSCHILLENDE SOORTEN ZANDSTEEN

De kleuren van zandsteen variëren van paars tot bruin. Het glas dat tijdens het maken wordt gebruikt, bepaalt de uiteindelijke kleur. En hier zijn enkele van de meest voorkomende variëteiten.

Roodbruine zandsteen - dit is de meest klassieke variëteit van zandsteen met koperkleur en goudachtige metaalachtige schitteringen

Groene zandsteen - deze variëteit is afkomstig van chroom en lijkt op de aquagroene natuurlijke edelsteen aventurijn, die een vergelijkbaar glittereffect heeft.

Blauwe zandsteen - deze variëteit is afkomstig van kobalt om zijn prachtige blauwe kleur te hebben.

Paarse zandsteen - deze variëteit heeft een rijke sterrenlook van kobalt vermengd met mangaan.

DIERENRIEM GEBOORTESTEEN

De geboortesteen van de dierenriem voor Boogschutter is zandsteen. Het wordt geassocieerd met Jupiter en Venus, dus het is gepast om het te dragen om jezelf gelukkig, optimistisch en creatief te voelen.

Glas is gemaakt van zand en is een transparante substantie. Het symboliseert de overgang tussen de fysieke en spirituele rijken.

BLAUWE ZANDSTEEN BETEKENIS

De spirituele betekenis van blauwe zandsteen is een nieuw begin en succes. U kunt de helende kristallen gebruiken om uw ambitie of zakelijke onderneming van brandstof te voorzien. Stop gewoon wat trommelstenen in je tas om ze overal mee naartoe te nemen.

De essentie en betekenis van de blauwe goudsteensoort is ambitie. Het is een steen van verlangens en dromen. Blauwe zandsteen, een schenker van hoop en licht, wordt beschouwd als de beste steen voor empaten. Het kan je telepathie en spiritueel bewustzijn versterken. Het reset je leven en nodigt uit tot nieuwe en winnende kansen in je leven. Blauwgouden steen is er ook een voor acceptatie en geloof.

Je kunt Blauwe Steen ook gebruiken om je intenties te manifesteren. De edelsteen brengt je chakra's in balans om zelfacceptatie te vergemakkelijken, stress te verlichten, je te helpen vrijuit je waarheid te spreken en de focus te vergroten.

  • DE FYSIEKE EN SPIRITUELE VOORDELEN ERVAN

    Zandsteen is de naam van een steensoort. Er wordt gezegd dat het een steen is gemaakt van zand en glas. Door de geschiedenis heen werd glas als magisch beschouwd omdat het het eerste transparante materiaal is dat licht doorlaat. Dit symboliseert de stroom van spirituele kracht tussen de fysieke en spirituele rijken.

    Er zijn veel van zijn bekende fysieke en spirituele eigenschappen die de mens al eeuwenlang vergezellen.

    Het is goed voor het gezichtsvermogen.

    Het helpt bij gebroken botten, haaruitval, nagels, wonden en het vasthouden van water.

    Het helpt om de waarheid te achterhalen.

    Het wordt gebruikt als filter voor waterreiniging.

    Men denkt dat het een verjongende steen is die je zal helpen opladen en je verbindt met de energie van de kosmos.

    Er wordt ook gedacht dat het een sjamanistische steen is die je zal vullen met verlichting en waarzeggerij.

    Het helpt je je stemmingen onder controle te houden en je driftbuien te temperen.

    Het is een ideale steen voor balans en stabiliteit.

    Het wordt ooit een meestergenezer genoemd en heeft genezende krachten op de keel, schildklier en amandelen.

    Er wordt ook gedacht dat het ontstekingen zoals artritis en reuma geneest.

  • ZIJN SYMBOLIEK

    Het gepolijste, glanzende uiterlijk van de zandsteen neemt je mee uit dit universum en zorgt ervoor dat je je afvraagt wat de geheimen van het universum zijn, terwijl het je helpt al het potentieel te ontdekken dat je in jezelf hebt.

    Een steen van ambitie - Er wordt gezegd dat deze edelsteen de perfecte metgezel is om je zelfvertrouwen een boost te geven. Als krachtige steen voor het keelchakra wekt deze steen positieve energie op, voedt je gemoedstoestand en verheft je geest, zodat je je veilig voelt om je waarheid te spreken en te leven. Het helpt je ook om een heldere geest te houden om onderscheid te maken tussen de dingen die je wilt behouden en loslaten met je leven.

    Een wenssteen - Er wordt aangenomen dat sommige culturen dachten dat het de dingen kan aantrekken waar je het meest naar verlangt en nieuwe kansen in je leven kan brengen.

    Een steen voor empaten - Er wordt gezegd dat het helpt de empaten te beschermen door hun gevoelige energie te bedekken en tegelijkertijd empathie te stimuleren. Het moedigt je aan om geduldig en open te zijn om de mensen om je heen beter te begrijpen.

    Een steen voor kennis en perceptie - Deze steen zal je eraan herinneren dat er altijd licht in het donker is, zoals weerspiegeld door zijn betoverende uiterlijk, en als je beter zou kijken, zou je het pad vinden dat je naar je sterren zal leiden.

    Een steen van creativiteit - Deze steen wordt verondersteld te zijn gemaakt door wind of water. Er wordt gezegd dat het de cohesie en solidariteit thuis en op het werk opbouwt en versterkt. Het bevordert helderheid in denken en zien en vergemakkelijkt het gemak van beweging en verandering.

    Hoewel de zandstenen sieraden door de mens zijn gemaakt, is de populariteit ervan onder de sieradenmakers eeuwenlang niet afgenomen, tot op de dag van vandaag wordt gezegd dat ze enorm populair zijn. De veelzijdigheid van goudsteen maakt het de perfecte keuze voor een uniek meesterwerk. De koele tinten zoals blauwe en paarse zandsteen contrasteren prachtig met zilverkleurig metaal.

    Hiermee creëren onze toonaangevende ambachtslieden als volgt een handvol vintage esthetische meesterwerken van sterling zilveren sieraden. De verbluffende unieke schittering en kleuren zijn levendige afbeeldingen van de schoonheid van de natuur.


    • Hoe blauwe zandsteen te reinigen?

      Door uw Blauwe Zandsteen kristallen te reinigen met Bergkristal zullen hun helende eigenschappen verbeteren.

      Bergkristal is een zeer krachtige beschermende steen die helpt bij het verdrijven van negatieve energieën van andere stenen.

      De beste kristalgenezing voor welk doel dan ook is om Blauwe Zandsteen en Bergkristal urenlang bij elkaar te plaatsen.

      Je kunt ze 's nachts of de hele dag laten staan. Maar als je een groot deel van de sieraden van Blue Sandstone hebt, kun je gewoon een helende lamp van Clear Quartz in je kamer aansteken.

      Plaats uw blauwe zandsteen eigenschappen de hele nacht aan de voet van de gloeilamp.

      Dit product reinigt en laadt niet alleen je Blauwe Goudsteen op, maar het zuivert ook de aura in je kamer.

      De beste manier om de schadelijke effecten van elektronica te neutraliseren, is door helder kwarts te gebruiken. Het helpt je ook om de angst voor elektrische stroom en elektromagnetische velden te overwinnen.

      Als je hem in je kamer zet, val je rustig in slaap.

      Bergkristal kan ook je immuunsysteem een boost geven en je helpen je intentie te manifesteren.

    • Je kunt de helende lamp vervangen door een Bergkristal toverstaf. Je omcirkelt je Blue Goldstone gewoon drie keer met de toverstaf.

      Maar er zijn meer manieren om de betekenis van je Blauwe Zandsteen kristal te reinigen, waaronder:

      • Een paar uur in de zon laten staan

      • 's Nachts onder het maanlicht (volle maan) laten staan

      • Salie branden en de rook over je kristallen laten gaan

      • Weken in water - droogwrijven met een zachte doek

      Het reinigen van je Blauwe Zandsteen verwijdert alle negatieve energieën eromheen.

Veelgestelde vragen

  • Is blauwe goudsteen hetzelfde als blauwe zandsteen?

    Blauwe goudsteen en blauwe zandsteen zijn dezelfde dingen.

    Het is omdat het is gemaakt van zand tot glas en vervolgens van goudsteen.

    Goudsteen is niet zo waardevol als zandsteen.

%B%d、%Y — Chloe Guan

私たちは人生のためにデザインし、世界のために創造します。

2023年のトレンドジュエリー

チャーム付きフープピアス