Het is eigenlijk een teken van genegenheid, maar als een man deze ring aan een vrouw zou geven, zou hij een ernstig misdrijf plegen, en het zou een juridische zaak tegen hem zijn.

Wat als iemand de San Judas Ring draagt tijdens de zakelijke tijd? Dit is de ring die verschijnt in het midden van een groep mensen tijdens de San Judas Ring. Het doel is om iedereen het gevoel te geven dat hij een vreemde eend in de bijt is, en de focus is gericht op degene die de ring draagt. In het bedrijfsleven wordt dit "The One Who Is Not Like Us" genoemd.

Zij zijn de minderheid die de regels maakt en de meerderheid die volgt. De regels zijn verzonnen. De meerderheid volgt blindelings.

Je kunt de ring dragen of je kunt proberen de ring te veranderen.

Maar je kunt de ring niet breken. Hoe kan een San Judas-ring ons een slecht gevoel over onszelf geven?

Er zijn drie redenen waarom de San Judas-ring ons een slecht gevoel over onszelf kan geven. Ten eerste geeft de San Judas-ring ons een slecht gevoel omdat het ons eraan herinnert dat we niet van onszelf houden. Ten tweede geeft de San Judas-ring ons een slecht gevoel omdat het ons eraan herinnert dat we geen liefde verdienen.

San Judas Ring

1. Ten derde geeft de San Judas-ring ons een slecht gevoel omdat we hebben toegegeven aan onze meest basale verlangens.

De San Judas-ring geeft ons een slecht gevoel omdat het ons eraan herinnert dat we zwak zijn en liefde onwaardig. De San Judas Ring is een symbool van het verraad van Jezus door Judas Iskariot, een van zijn discipelen. De San Judas Ring wordt aan de linkerhand gedragen en werd oorspronkelijk gedragen door de Tempeliers, een christelijke militaire orde gesticht in de 11e eeuw.

De Tempeliers waren verantwoordelijk voor de vernietiging van het Heilig Graf, de Kerk van het Heilig Graf in Jeruzalem. Sommigen speculeren dat het dragen van de ring door de Tempeliers een manier was om de zonde van Judas te erkennen en zich te verontschuldigen. De San Judas Ring is een sieraad gedragen door mannen en vrouwen dat hen identificeert als onderdeel van een sekte van de katholieke kerk genaamd de Orde van Sint Jude Thaddeus.

De ring, die een afbeelding van een schedel met een kruis bevat, is ontworpen om het martelaarschap van Sint Jude Thaddeus, een aartsbisschop van boete uit de 12e eeuw en zijn volgelingen, te symboliseren. Maar in tegenstelling tot andere religieuze symbolen, is het door de kerk niet verplicht voor katholieken om te dragen. Dus waarom wordt het in het geheim gedragen? De redenen zijn vergelijkbaar met de redenen die mensen ertoe aanzetten om alternatieve praktijken te ondernemen, zoals het dragen van een T-shirt waarop staat: "Ik hou van Jezus maar ik haat het christendom." Volgens de legende is de San Judas Ring een vervloekte ring die ervoor zorgt dat de drager zijn geheugen verliest bij aanraking.

De drager wordt dan gedwongen om zonder doel over de aarde te dwalen totdat de persoon met wie ze zijn het opgeeft en vertrekt. Het is een mythe, maar dat betekent niet dat de San Judas Ring niet echt is.

Sommige mensen dragen het omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze vervloekt zijn of dat ze uiteindelijk zullen worden gevonden door iemand die naar hen op zoek is. Het is gedragen door een vrouw uit Texas die ervan overtuigd was dat ze vervloekt was, een man in New York die ervan overtuigd was dat hij geheugenverlies had, en een 18-jarig meisje uit North Carolina dat zeker wist dat ze zou worden gevonden. Tot slot, Sommige mensen dragen de San Judas Ring omdat ze zijn verraden door een inmiddels overleden persoon. Anderen geloven dat het dragen van de ring betekent dat ze alleen zullen sterven, in pijn en ellende. Voor anderen vertegenwoordigt het de dood in een droom, of een herinnering aan fouten uit het verleden. Concluderend, al deze overtuigingen zijn verkeerd. Het dragen van de ring heeft geen betekenis; het symboliseert niet de dood, of vertegenwoordigt zelfs het verlies van een geliefde.

2. Het vertegenwoordigt eerder een toewijding om voor alle eeuwigheid te leven en lief te hebben.

Om dit te bereiken, moet de drager zijn geloften van armoede, kuisheid en gehoorzaamheid serieus nemen. De enige mensen die dit echt begrijpen, zijn degenen die de ring hebben laten zegenen in de St. Jude's kerk. Het is altijd het beste om advies in te winnen bij mensen met meer kennis dan jezelf. Bekijk meer

3.

San Judas Ring

1.

2.

3.

4.

5.

6.

San Judas Ring
San Judas Ring
San Judas Ring
San Judas Ring
San Judas Ring

San Judas Ring

сентябрь 27, 2022 — Daniel Young

We design for life, create for the world.

Trending Jewelry in 2023

Nap earrings

Trending Hoop Earrings with charm